Pauze sport panna voetbal

 

 

Het is vrijdag 23 februari 2018. In een stampvolle zaal 3 op het Pax vmbo staan de leerlingen klaar. In de troostfinale neemt Scott Broeder het op tegen Jip Verweijs. In een spannende pot wint Scott uiteindelijk in de verlenging, Brons! Jip heeft zich goed geweerd!

Dan begint de finale. Esmat Skeik uit K3B trekt de trukendoos open en daagt Kay van Koolwijk (K1B) uit. Er volgt een mooi doelpunt achter het standbeen van Esmat, 1-0! Deze stand blijft lang staan tot het moment dat Kay uit het niets een panna uitdeelt en meteen erna scoort! Ineens staat het 3-1 voor Kay! Hij lijkt dan ook op weg naar het goud. Het tempo van de wedstrijd gaat omhoog en Esmat haalt alles uit de kast. Na een mooie actie scoort Esmat ook de aansluitingstreffer: 2-3! Nog een minuut te spelen. Vol druk op de goal van Kay. Gaat Esmat dan toch nog gelijk maken???!!

Zooooooooommm! De tijd is om en de zoomer gaat. In een triller van een finale weet Kay toch de winst binnen te halen; Goud! Het welverdiende zilver gaat naar Esmat! De heren geven elkaar sportief een hand en geven elkaar het respect dat ze verdienen.

Goud: Kay van Koolwijk

Zilver: Esmat Skeik

Brons: Scott Broeder

 

Bij de dames hebben we Nisa Aslan (T2A) die zich een weg door de tegenstand heeft geworsteld en de eervolle vermelding van beste dame verdient, ook zij valt in de prijzen!

                                    Beste dame: Nisa Aslan

 

Iedereen die heeft meegedaan aan het toernooi: bedankt!