Foto's van de activiteitenweek in het kader van LOB

 

 

 

De afgelopen dagen stonden voor een belangrijk deel in het teken van lob. Er zijn op school allerlei gastlessen geven door mensen uit het bedrijfsleven hier in de regio. Dit verschilde van Annet Mode tot HTR, tot kraamzorg, maatschappelijke zorg, transport en logistiek, kapsalon, Defensie en Klokbouw.

Daarnaast verzorgden docenten workshops waarbij leerlingen werden uitgedaagd zich netjes te presenteren in een sollicitatiebrief, in social media of in een sollicitatiegesprek. Personeelsfunctionaris Mw. Meussen van Modderkolk uit Wijchen heeft daarbij geweldig geholpen en leerlingen meegenomen in het voeren van een goed gesprek.

 

Ook excursies/bedrijfsbezoeken stonden op het programma. Leerlingen klas 3 basis- en kaderberoepsgerichte leerweg PIE en BWI zijn hartelijk ontvangen bij Alliander in Duiven. Maandag 25 juni jl. brachten zij een bezoek aan Alliander, voor een leuk en interactief programma. Het werk van een monteur stond centraal. Bijzonder leuk en leerzaam om een kijkje te mogen nemen in de wereld van gas, energie- en warmtetransitie en duurzaamheid.

Hieronder enkele foto’s hiervan.