Welkom van de oudervereniging

Beste ouders,

Een nieuwe stap in het leven van uw kind; een nieuwe school of een leerjaar hoger. We wensen uw kind(eren) een goed schooljaar toe, vol leerplezier en ontwikkeling. Hoe gaat u dat proces als ouder nu volgen? Je loopt op een basisschool toch sneller naar binnen...

Hoe blijft u nu op de hoogte? Allereerst door naar de info-avond en rapportgesprekken te gaan. De mentor van uw kind is bij uw vragen het eerste aanspreekpunt. Met deze docent kunt u persoonlijk kennis maken tijdens de eerste info-avond.

Voor vragen die algemener zijn, kunnen wij waarschijnlijk ook iets voor u betekenen. Vraagt u zich af waarom iets op het Pax Christi College zo gaat, heeft u een suggestie of opmerking, dan kunt u ons altijd benaderen. Hoort de vraag niet bij ons, omdat het meer een onderwijsinhoudelijke of beleidmatige opmerking is, dan zorgen wij dat uw vraag op de juiste plaats komt.

Als bestuur van de oudervereniging organiseren we thema-avonden. Zo'n avond gaat bijvoorbeeld over (zak)geld, sociale media, alcohol-/drugsgebruik etc. Daar wordt u als ouders t.z.t. van harte voor uitgenodigd. Via dit ouderbulletin houden we u verder op de hoogte.

Meer informatie over wie we zijn en wat we doen, vindt u op de site van het Pax Christi College, onder het kopje Ouders - De oudervereniging. Daar staat onze missie beschreven, verslagen van eerdere thema-avonden, (financiƫle) jaarverslagen en nog veel meer relevante informatie.

Heeft u interesse om deel te nemen aan de ouderraad? Laat het weten via oudervereniging@paxchristicollege.nl