UITREIKING CAE (CAMBRIDGE ADVANCED ENGLISH) EN CPE (CAMBRIDGE PROFICIENCY ENGLISH) CERTIFICATEN

Aan het eind van vorig schooljaar hebben de leerlingen uit Cambridge Engels 5 en 6 respectievelijk hun CAE (het één na hoogste niveau) of CPE (het hoogste niveau) Cambridge English examen afgelegd.

Tot ons genoegen kunnen wij u mededelen dat alle leerlingen geslaagd zijn. Wij zijn heel trots op onze leerlingen en het behaalde resultaat.

Maartje Bloem, een leerling uit vwo 6, heeft zich naast het voorbereiden voor het eindexamen zich ook gestort op het leren en oefenen voor de CPE-examens, die vlak na haar eindexamen plaatsvonden. Tijdens haar diploma-uitreiking konden we haar vertellen dat zij ook voor dit examen geslaagd was.

Onlangs werden, tijdens een kleine feestelijke samenkomst waarbij ook de ouders waren uitgenodigd, deze certificaten uitgereikt aan de Cambridge leerlingen. Na een welkomstwoord door de heer Vermeulen, interim afdelingsleider vwo, volgde de uitreiking waarbij iedere leerling kort werd toegesproken door zijn/haar docent. De middag werd afgesloten met een  hapje en drankje.

Wij wensen Maartje veel succes in haar verdere studieloopbaan met het CPE certificaat op zak. Alle CAE-geslaagden die ervoor kiezen om ook het CPE examen af te gaan leggen in juni 2017 zijn ondertussen bezig met de voorbereiding en ook hen wensen wij veel succes.

Dorien Kruit – Meulendijks en Judith Brouwers,
Docenten Cambridge Engels