Het nieuwe Pax

 

Deze week verscheen er een uitgebreid artikel in de Maas en Waler over het nieuwe Pax met daarbij een prachtige foto van Pax Triviant op de voorpagina. Alle locaties krijgen deze zomer een nieuwe naam. Wij houden daarnaast onze officiële volledig naam, huisstijl en Rooms-Katholieke identiteit, maar willen vooral gekend en aangesproken worden als ‘Pax’. Daarom Pax havo/vwo, Pax vmbo en Pax junior.
 


      Leerlingen hebben ons duidelijk gemaakt dat de bulletins niet door hen gelezen worden. Daarom hebben we de afgelopen weken een paar mooie filmpjes gemaakt die op internet circuleren. Er is een Pax home-page op Facebook, Instagram, Twitter en YouTube. Als een filmpje van 3 minuten wordt afgespeeld, ziet u rechts de afspeellijst met de andere filmpjes. Op de site vindt u de knoppen rechts direct onder de kalender, waardoor u de betreffende pagina’s kunt vinden. De leerlingen en collega’s hebben hun best gedaan en u krijgt een leuke indruk van school: de drie locaties en alle onderwijskundige ontwikkelingen. De eerste twee filmpjes zijn in 2 dagen al meer dan 500 keer bekeken. Daarnaast foto’s van verschillende activiteiten. Houdt ons dus in de gaten!
 
Afgelopen zondagmiddag waren we rond 15.00 uur te zien op RTL 4, in het programma Lifestyle Xperience met een item over het econasium. Die uitzending wordt morgen, zaterdag 21 januari herhaald rond 15.10 uur op RTL 5.