Inloggen in diverse systemen op school

Leerlingen:


Office 365
Gebruikersnaam:             e-mailadres (leerlingnummer@edupcc.nl)
Wachtwoord:                    krijg je van school

Zermelo(rooster)
In je office 365 (outlook) heb je een mail van Zermelo gekregen om in te loggen. Zo niet, klik dan bij Zermelo op wachtwoord vergeten en vul je e-mailadres (zie boven) in. Je krijgt dan een mail in je mailbox met inloggegevens.

Leerlingportaal (cijfers)
In je office 365 (outlook) heb je een mail van het leerlingportaal gekregen om in te loggen. Zo niet, klik dan bij het leerlingportaal op wachtwoord vergeten en vul je emailadres (zie boven) in. Je krijgt dan een mail in je mailbox met de mogelijkheid een wachtwoord aan te maken.

Its Learning
Inloggen met gebruikersnaam: leerlingnummer
wachtwoord:                             krijg je per mail

 

Ouders:


Ouderportaal
Nieuwe ouders, die nog geen kind op school hadden, hebben een mail gekregen met inloggegevens voor het ouderportaal. Ouders die al een inlogcode hadden, kunnen deze code blijven gebruiken.

Heeft u geen mail gekregen, klik dan op het ouderportaal op wachtwoord vergeten en vul uw emailadres in.

Zermelo
Nieuwe ouders krijgen, uiterlijk tegen de tijd dat ouders zich in kunnen schrijven voor de ouderavondgesprekken, een inlogcode voor Zermelo. Vanaf dat moment kunnen zij met die inlogcode ook het rooster van hun kind zien. Tot die tijd kunnen ze van de inlogcode van hun kind gebruik maken.

Ouders die al een inlogcode hebben, kunnen de inloggevens van Zermelo blijven gebruiken om het rooster van hun kind of kinderen te kunnen inzien.

Vragen?
Neem eventueel contact op met webportaal@paxchristicollege.nl met een duidelijk omschrijving van het probleem of de vraag.