Bepaal je eigen koers en geef richting aan je opleiding......

Via de warme overdracht dragen  wij er zorg voor dat elke leerling in de best passende koersklas wordt geplaatst. Wij hopen dat onderstaande informatie helpend is bij de totstandkoming van het advies.

 

1 Basis/Kader

Bestaande uit basis-leerlingen en kader-leerlingen met extra ondersteuningbeheofte. We kiezen hierbij voor het huiskamerconcept: een kleine klas waarbij meerdere vaklessen worden verzorgd door één groepsdocent.

 

1 Kader/Theorie

Bestaande uit leerlingen met een K-, K/T- of T-advies. Het gaat hier om de kader-leerling en de praktisch ingestelde VMBO T-leerling. Dit betekent meer ruimte voor de leergebieden in het VMBO en meer aandacht voor praktische opdrachten.

 

1 Theorie/Havo

Bestaande uit leerlingen met een T-of T/H-advies. Het gaat hier om leerlingen die de ambitie hebben om een T of H diploma te halen. Dus voor leerlingen die zich richten op een theoretische opleiding.

 

1 Havo/Vwo

Bestaande uit leerlingen met een Havo, HV- of Vwo advies. In deze koersklas richten we ons op leerlingen, die de ambitie hebben om een studie te gaan volgen in  het hoger of wetenschappelijk onderwijs.

 

In Druten hebben we homogene klassen op Pax vmbo en Pax havo/vwo.

1 vmbo-basis, - kader, theorie, havo, vwo.