Wat is er nou fijner dan in je eigen leefomgeving naar school te gaan, samen met je vrienden en vriendinnen? Het Pax Christi College biedt jou die mogelijkheid. Bovendien valt er op het Pax ook wat te kiezen: je maakt namelijk zelf keuzes in de opleiding die je volgt.

Wil je bijvoorbeeld in de zorg aan de slag, of is het juist de techniek die je trekt, of past een theoretisch programma beter bij jouw talenten en interesses?

Door zelf keuzes te maken, stimuleren we jouw motivatie. En dat vinden we belangrijk, want we willen graag dat jij zelf actief aan de slag bent met je studie. Binnen en buiten de school.We noemen dat Ondernemend leren.

Natuurlijk vinden we het ook belangrijk dat we hoogwaardig en eigentijds onderwijs bieden.We werken daarom continu aan onze onderwijskwaliteit. Pax vmbo is een school waar leerlingen met plezier naartoe gaan, waar we leerlingen uitdagen hun talenten te ontwikkelen en waar veel aandacht is voor jou als persoon.

 

 

Samen sterk!

Pax-vmbo steekt leerlingen in deze Corona-tijden een hart onder de riem.

Speciaal voor de leerlingen van Pax-vmbo maakten de medewerkers van deze locatie een vrolijk filmpje om de leerlingen te bedanken voor de manier waarop zij omgaan met de Corona-tijd en alle regels die daarbij horen. We zijn trots op onze leerlingen!

KLIK HIER om het filmpje te bekijken.