Je eerste week op Pax

 
Jouw eerste week op Pax is een speciale week. Niet alleen omdat jij naar Pax gaat, maar voor alle leerlingen en docenten starten we met een introductieprogramma. Dit programma zorgt ervoor dat je snel de weg weet op school, je medeleerlingen en docenten leert kennen en natuurlijk hoe het op een schooldag eraan toe gaat. Het is toch anders op het voortgezet onderwijs. Meer vakken, meer boeken, meer lokalen, maar geen nood. 
 
In je kluisje kun je jas en spullen opbergen. In de aula wacht je op de eerste bel. De lessen duren 50 minuten en tussendoor verhuis je van lokaal naar lokaal. Soms heb je een tussenuur en dan blijf je op school in de aula of op een leerplein. 
 
Je rooster staat straks ook op je telefoon. Lekker handig, want er verandert wel eens wat. Zo kun je zorgen dat jij weet wat je moet doen en waar. In de eerste week krijg je de laptop en helpen de docenten je bij de opstart hiervan. Eenmaal in het systeem maak je gebruik van ItsLearning; onze online leeromgeving. Je moet het zien als een extra agenda, planner en informatiebank. 
 
Natuurlijk vergeten we ook de ontspanning niet in de introductieweek. Je gaat lekker sporten, groepsopdrachten maken en gezellig samen lunchen. Wordt het je nu al te veel? Nogmaals: het komt goed. We nemen er de tijd voor om je stap voor stap bekend te maken en je thuis te laten voelen.