Introductie en je eerste week op Pax 

Jouw eerste week op Pax is een speciale week. Natuurlijk omdat je naar Pax gaat, maar ook vanwege het introductieprogramma.
 
De introductie is op dinsdag 20 en woensdag 21 augustus. Je leert dan je weg op school vinden, je leert je klasgenoten en docenten kennen, en ontdekt hoe het er op een schooldag aan toe gaat. Fijn, want het is toch anders op het voortgezet onderwijs. 
 
In je kluisje kun je jas en spullen opbergen. In de aula wacht je op de eerste bel. De lessen duren 50 minuten, en tussendoor verhuis je van lokaal naar lokaal. Soms heb je een tussenuur. Dan blijf je op school, in de aula of op een leerplein.
 
Je rooster staat straks ook op je telefoon. Lekker handig, want er verandert wel eens wat. Zo weet je altijd wat je moet doen en waar je moet zijn. In de eerste week krijg je je laptop, en helpen de docenten je bij het opstarten daarvan. Zit je eenmaal in het systeem? Dan maak je gebruik van ItsLearning; onze online leeromgeving. Zie dat maar als een extra agenda, planner en informatiebank.
 
Natuurlijk is er ook ruimte voor ontspanning tijdens de introductieweek. Je gaat lekker sporten, groepsopdrachten maken en gezellig samen lunchen. We nemen de tijd om je stap voor stap bekend te maken en je thuis te laten voelen op Pax. Het komt goed!