Welkom op Pax!

Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze school! Onze school is een echte regioschool en we staan midden in het Land van Maas en Waal. We hebben drie locaties: twee locaties in Druten en één locatie in Beneden-Leeuwen. We hebben circa 200 medewerkers. De meeste docenten werken op één locatie, maar het is uiteraard ook mogelijk om op meerdere locaties ingezet te worden. We maken deel uit van het bestuur @voCampus. 
 
Verbinding met de regio
Pax is dé school van het Land van Maas en Waal, een school waar we trots op zijn. Als regioschool maken we voor ons onderwijsaanbod verbinding met het bedrijfsleven en verwachten we ook van onze medewerkers dat zij verbinding zoeken met de regio. Zo werken we graag samen met lokale ondernemers.
 
Aandacht voor jou!
We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich thuis voelen op Pax. We zijn kleinschalig georganiseerd en we zoeken elkaar graag persoonlijk op. We zijn een hechte groep collega’s met oprechte belangstelling voor elkaar. We hebben korte lijnen met elkaar en besluiten worden dan ook snel genomen. Naast deze en vele andere voordelen van een kleine school, geniet je als medewerker ook van de voordelen van de @voCampus. Zo is er een uitgebreid aanbod van scholing, coaching en kennisuitwisseling met andere vakgenoten. Als nieuwe docent krijg je een buddy toegewezen. Ook neem je deel aan intervisiebijeenkomsten en ontvang je ondersteuning middels coaching.  
 
Wat bieden wij jou?
Naast de persoonlijke aandacht, de regionale verbinding zijn we ook een opleidingsschool. We werken samen met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en de Radboud Docenten Academie. Qua arbeidsvoorwaarden kunnen we je veel bieden, zoals vakantietoeslag, eindejaarsuitkering, voordelig fietsen en sporten, uitruil vakbondscontributie en een reiskostenvergoeding. Daarnaast hebben we verschillende collectieve regelingen rondom arbeidsongeschiktheid, overlijden en kun je gebruik maken van een collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij IZZ of VGZ.  
 
Vacatures
Ben je geïnteresseerd in onze school en wil je kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Kijk dan op Meesterbaan of er een vacature openstaat of stuur een open sollicitatie naar pz@paxchristicollege.nl .
 

Vrijwilligers

Onze school bruist. Er is altijd wat te doen: activiteiten in of buiten het klaslokaal met leerlingen, het onderhouden van ons schoolgebouw en het creëren van een veilige school waar leerlingen zich thuis voelen. Samenwerking is daarin essentieel. Medewerkers, leerlingen, ouders/verzorgers en partners in onze omgeving werken samen om ambities van leerlingen en onze school waar te kunnen maken.

Ook werken we graag samen met vrijwilligers. Zij maken tijd en energie vrij voor onze leerlingen en kunnen soms net wat extra’s bieden.

Vrijwilligers zijn op onze school van harte welkom.

Meer weten, sfeer proeven of geïnteresseerd?

Neem contact op met Suze Tomlow, vrijwilligerscoördinator (vrijwilligers@paxchristicollege.nl)

Samen bekijken we de mogelijkheden.